PKR - FREEMASON

PKR - FREEMASON
The All Seing Eye

Sitelevel Spidering

Search This Blog

Friday, October 15, 2010

Email bocor - Rancangan Sulit Illuminati Malaysia

Email bocor ini diterima oleh seorang bloger Warisan Tamar
 
 
Ada dua Illuminati cetak biru yang saya fikir harus diberitahu kepada massa (yang diperolehi daripada pembelot Illuminati tempatan). Yang pertama adalah tentang halaman belakang kita sendiri, yang kedua lebih tentang apa yang akan terjadi di masa depan yang merupakan ramalan tentang Salib Sejati.

Percaya atau tidak, terserah anda.

Sekarang, apa yang mungkin Illuminati telah bagi kita dalam waktu kurang dari 10 tahun di masa depan? pemerhati anti-Illuminati Tempatan sudah diberitahu mengenai cetak biru lain untuk melepaskan rusuhan di Ibukota Malaysia, dan setakat ini saya telah melihat langkah-langkah yang telah diambil terhadap rencana ini dibantu oleh Sleepers agent Illuminati dari kedua-dua pihak Pembangkang dan sisi UMNO BN.

Sebenarnya, Anwar tidak akan pernah pernah menjadi Perdana Menteri Malaysia seterusnya. Tidak, Illuminati tidak akan membenarkan kerana akan mengalahkan nubuatan RAHMAN yang beberapa percaya sub-teori oleh Thomas Carlyle. Percaya atau tidak jika anda mahu, Anwar Ibrahim tidak ada di sini untuk memimpin Melayu, ia sedang digunakan hanya untuk melaksanakan tahap pertama dari rencana itu.

Illuminati sudah melakukan kajian mereka dan mendapat maklumat bahawa Kerajaan Muslim oleh Melayu boleh dengan mudah dikalahkan jika semua non-Melayu bersatu bersama menuju tempat pungutan suara berikutnya.

Menurut tahun 2004 maklumat CIA tentang Malaysia, penduduk pada 2004 adalah adalah terdiri dari 
 
Melayu 50,4%, 
China 23,7%, 
asli 11%, 
India 7,1%, 
lain-lain 7,8%. 
 
Pada tahun 2008 angka yang sudah diubah dan pada tahun 2013, maka kita orang Melayu mungkin kalah banyak dengan non-Melayu oleh beberapa peratus.

50% Melayu merupakan pembahagian lebih lanjut oleh gerakan politik beberapa. Beberapa menyokong UMNO, beberapa pergi ke PAS, yang lain menyembah patung Brahma Anwar Ibrahim sedangkan terletak baik berdiri di pagar atau bergabung dengan parti non-Melayu yang berpusat seperti DAP dan parti-parti kecil yang lain seperti di Sabah & Sarawak.

Oleh kerana itu dalam jangka pendek, jika semua pihak China dan India meninggalkan Barisan Nasional dan bergabung dengan DAP, maka kumpulan non-Muslim bersenjata dengan syarat-syarat kewangan yang kuat akan mempunyai kekuatan yang cukup untuk merebut kuasa politik dari orang Melayu. Dan jika itu benar-benar terjadi maka DAP akan tidak perlu lagi PAS dan Anwar Ibrahim untuk ikan sokongan dari orang Melayu / Muslim Penduduk.

Cetak biru mendedahkan apa yang akan dilakukan pada atau sebelum 2013. Setelah selesainya tahap pertama tentang Pemilihan Umum ke-12 di mana Anwar dan KJ yang digadaikan oleh Illuminati menyebabkan kekalahan Barisan Nasional di 5 negara besar, tahap berikutnya dalam tidak lagi tentang memenangi hati para pengundi Melayu tetapi lebih tertumpu menuju memenangi hati pengundi non-Melayu. Dalam beberapa tahun ke depan sebelum pilihan raya umum berikutnya kita akan menyaksikan kecenderungan ini berkembang. DAP dan selebihnya dari pemimpin pembangkang (termasuk idiot Anwar) akan vokal di parlimen dalam usaha mereka untuk dilihat sebagai kung fu terkini / pahlawan tamil bagi masyarakat Cina dan India.

Isu-isu dari Ketuanan Melayu, Imigran China, isu Murtad, Dll akan muncul lagi dan lagi dan lagi dengan tidak kelihatan pada akhir. Semua agen tidur Illuminist dalam UMNO dan Barisan Nasional akan melakukan misi bersama-sama dengan rakan-rakan mereka di Pembangkang.

Dengan perhatian tumbuh dan menyokong diperolehi dari generasi muda Cina dan India, para penyokong Melayu dari PKR akan ditinggalkan secara berperingkat. Dasar Negara akan dilakukan untuk menyokong non-Melayu kemudian menyebabkan keretakan dan ketidakpuasan di antara Melayu untuk PKR dan PAS. Penipisan menyokong terhadap PKR dan Anwar Ibrahim ini sengaja untuk melemahkan PKR sebagai suara utama Pembangkang Front. Seperti saya katakan dahulu, mereka tidak pernah dimaksudkan untuk Anwar untuk menjadi PM seterusnya, mereka hanya menggunakan dia untuk mendapatkan sokongan dari Melayu yang menempatkan mereka di kerusi di Parlimen hari ini.

Tahap akhir terhadap apartheid berikutnya adalah ketegangan perkauman yang akan menyebabkan rusuhan. Kemudian rusuhan yang akan terjadi pada hari ke 13 bulan itu dan akan meniru profil lengkap apa yang terjadi pada tarikh 13 Mei 1969.

Hanya kali ini bukan pertengkaran antara Pemuda Cina dan orang Melayu, pertengkaran tersebut akan antara India dan gangster Melayu berpura-pura menjadi pahlawan untuk bangsa masing-masing. Rusuhan akan berdarah di Ibukota tetapi akan mempunyai kesan gelombang kejut terhadap negara. Polis dan tentera yang didominasi oleh Melayu perlu menggunakan kekerasan terpikirkan untuk mengendalikan situasi. Namun usaha mereka tidak akan digambarkan sebagai kepahlawanan tetapi bukan sebagai kezaliman.

Situasi dalam UMNO tidak membantu baik, Perdana Menteri akan terpojok oleh Pembangkang, Koalisi dan bahkan oleh kabinet sendiri di bawah hasutan dari salah satu menteri nya yang adalah putra-di-undang-undang bekas Perdana Menteri. Oleh kerana itu pada saat rusuhan berakhir, semua pihak non-Melayu politik akan meninggalkan Barisan Nasional dan sumpah kesetiaan mereka dengan DAP.

Pada saat ini, Anwar Ibrahim, PAS dan selebihnya Melayu di PKR saat ini tidak lagi diperlukan oleh DAP. Mereka akan ditinggalkan sepenuhnya selepas memenangi pilihanraya umum 13. PAS akan dituduh pelampau, berbahaya dan dilecehkan di bawah undang-undang yang benar-benar serupa dengan ISA sedangkan Anwar Ibrahim akhirnya akan dikukuhkan sebagai sodomist homoseksual lima belas tahun (1997 - 2013). Semua bukti yang memberatkan dahulu dirahsiakan oleh pengacaranya DAP akan didedahkan oleh sumber yang tidak diketahui. DAP sekarang akan mempunyai alasan untuk tidak mencalonkan dia sebagai Perdana Menteri walaupun Pembangkang memenangi Pemilihan Umum 13.

Seperti yang dijangka, dengan UMNO ditinggalkan oleh Koalisi dan semua non-Melayu (dan bahkan beberapa Melayu yang menyalahkan kerajaan kerana tidak cekap bila menangani rusuhan) suara terhadap UMNO dan Kerajaan, lebih dari 2 / 3 majoriti di Parlimen akan dimenangi oleh DAP pada majoriti tanah runtuh, mengenang hari-hari yang mulia ketika UMNO di bawah Tun Mahathir.

Jika ada yang salah bagi kita, maka selepas Pilihan Raya Umum 13, Illuminati akhirnya akan kawalan kerajaan kita. Kerana kebodohan kita sendiri kita akan mempunyai pernah non-Melayu pertama Perdana Menteri. Sekularisme dan pemisahan iman dari kerajaan akan bermula dengan 2 / 3 mayoritas untuk menukar pasal 3 (1) Undang-undang tentang Islam sebagai agama rasmi dan kerana sekularisme di mana-mana, anak-anak kita akan tergoda untuk tuntutan duniawi.

Kebanyakan orang berasumsi bahawa jika negara ini diperintah oleh DAP, maka kita akan menjadi Singapura seterusnya (?). Beberapa orang mungkin bernafas dengan mudah membayangkan bahawa kerana hal-hal yang tidak terlalu buruk di Singapura. Walaupun diperintah oleh China, kita masih mendengar Melayu Singapura memuji pemerintah mereka. Beberapa Singapura Melayu berterima kasih yang tinggal di Melayu bahkan secara terbuka mahu mengatakan bahawa Kerajaan Singapura lebih baik dari Kerajaan Malaysia (?).

Jika anda salah satu orang yang menganggap seperti itu daripada anda salah kerana situasi PAP dalam menghadapi Singapura adalah berbeza jika DAP pernah Peraturan Malaysia. Setiap kerajaan di dunia tahu bahawa untuk menyenangkan orang yang bererti menguangkan wang pembayar cukai. Jika wang di perbendaharaan berlimpah maka semua pihak boleh senang. Jadi dalam kes Singapura di mana Melayu hanya 13,9% dari seluruh penduduk, kerajaan tidak mempunyai lebih dari cukup wang untuk dibelanjakan pada keutamaan China sebelum menghabiskan surplus pada Melayu dan bukan-Cina. Melayu di sana tidak tahu mereka hanya menikmati surplus. Mengingat fakta bahawa Singapura lebih kecil, lebih mudah untuk memantau dan lebih hemat biaya untuk menguruskan, sehingga bahkan jika Kerajaan Singapura hanya menghabiskan 10% di Melayu mereka masih senang dengan itu.

Situasi akan benar-benar berbeza jika Peraturan DAP Malaysia. Tidak peduli berapa banyak wang yang kita miliki di perbendaharaan, sebahagian besar harus dihabiskan untuk-Non memprioritaskan Melayu pertama, yang sudah terdiri daripada 49,6% dari penduduk (mungkin lebih) dan mengingati bahawa Malaysia adalah besar dengan 13 negara bahagian dan 3 Federal Territories membayar bil, maka kita dapat membayangkan bahawa tidak akan ada banyak meninggalkan sebagai surplus yang akan dikeluarkan pada Melayu dan Lembaga Islam.

Ketika kerajaan yang berkuasa adalah terdiri dari orang-orang dari majoriti ETNIK maka senario yang paling dekat adalah Malaysia hari ini (tidak sempurna untuk beberapa tapi masih rumah rumah manis). Tapi ketika kerajaan yang berkuasa adalah terdiri dari orang-orang dari HAK yang ETNIK, maka Contoh modern terdekat harus Afrika Selatan selama hari-hari dari aparteid atau Habsyah ketika diperintah oleh minoriti Tigrayan kaum. Contoh lain adalah seperti ketika China diperintah oleh kumpulan minoriti etnik Manchu atau selama hari-hari ketika Balkan diperintah oleh minoriti etnik Serbia.

Sebenarnya anda boleh kajian sendiri tentang apa yang terjadi ketika sebuah negara diperintah oleh etnik minoriti. Saya dapat meyakinkan anda sebahagian besar tidak melayan dengan baik majoriti etnik. Aku tidak cuba untuk menjadi rasis atau bias di sini. Tapi itulah sejarah telah memberitahu kami setakat ini tentang mana-mana negara diperintah oleh etnik minoriti. Dan tidak ada penjelasan yang masuk akal untuk itu. Hanya saja kecenderungan manusia murni untuk memberontak terhadap mereka yang dianggap bertanggung jawab untuk mengambil alih hak-haknya. Tidak ada gunanya berdebat tentang hal itu. Itu hanya bagaimana orang berfikir ketika mereka mendominasi kelantangan tapi tidak tadbir urus.

Jadi untuk orang Melayu yang terus berbicara terus tentang Ketuanan Melayu, sila ambil perhatian bahawa apa yang disebut Ketuanan Melayu tetap ada hanya selama menteri kabinet kita sebahagian besar Melayu dan Perdana Menteri kami juga Melayu. Setelah itu tidak ada lagi, maka kami Ketuanan Melayu juga akan lenyap.

Dan untuk Non-Melayu yang mungkin telah membaca ini, hanya tahu bahawa Malaysia diambil alih oleh DAP tidak lain Singapura dalam pembuatan. Perbezaan dalam populasi akan membuat keputusan politik yang berbeza. Malaysia diperintah oleh etnik minoriti tidak akan sama damai dan lebih baik daripada ketika itu diperintah oleh UMNO.

Harmoni multiras dinikmati oleh para tetua kita tidak akan ada jika DAP memerintah bangsa ini. Ini tidak mungkin kecuali DAP bersedia menghabiskan wang pembayar cukai terhadap Melayu sebanyak apa UMNO telah menghabiskan ATAU jika majoriti Melayu tiba-tiba cinta melakukan perniagaan dan sejahtera ekonomi sejenisnya dari hari ini Komunitas Perniagaan China.

Fikirkan tentang hal itu.


Inilah salinan asal daripada email yang bocor oleh seorang defector Illuminti Malaysia:-

There are two Illuminati blueprint which I think should be told to the masses (obtained from local Illuminati defector). The first is regarding our own backyard, the second is more about what will happen in the future which is prophecy about the True Cross.

Believe it or not, up to you.

Now, what might the Illuminati have for us in less than 10 years in the future? Local anti-illuminati watchers already been told about another blueprint to unleash riots in the Malaysian Capital, and so far I’ve seen steps already been taken towards this plan assisted by Illuminati Sleepers from both Opposition and UMNO side.

The truth is, Anwar will never ever be the next Prime Minister of Malaysia. No way, the Illuminati will not allow it because it will defeat the RAHMAN prophecy which some believes a sub-prophecy by Thomas Carlyle. Believe it or not if you want, Anwar Ibrahim is not here to lead the Malay, he is being used only to execute the first stage of the plan.

The Illuminati already conduct their research and is well informed that Muslim Governance by the Malay can easily be defeated if all non-Malays united together towards the next polling box.

According to the CIA’s 2004 information about Malaysia, the population as at 2004 is was consisting of Malay 50.4%, Chinese 23.7%, indigenous 11%, Indian 7.1%, others 7.8%. In 2008 the figures already changed and by 2013 then we the Malays probably outnumbered by non-Malays by a few percents.

The 50% Malays is further division by multiple political movements. Some supports UMNO, some went to PAS, others are worshiping the Statue of Brahma Anwar Ibrahim while the rests either stand on the fence or joined non-Malays based party such as DAP and other smaller parties like in Sabah & Sarawak.

Therefore in short, if all Chinese and Indian parties leave Barisan Nasional and join forces with DAP, then the non-Muslim league armed with strong financial provision will have enough strength to wrestle the political power from the Malays. And if that really happened then DAP will no longer need PAS and Anwar Ibrahim to fish the supports from the Malays/Muslim Population.

The blueprint revealed what will be done on or before 2013. After the completion of the first stage on the 12th General Election by which Anwar and KJ being pawned by Illuminati to cause the defeat of Barisan Nasional in 5 major states, the next stage in no longer about winning the hearts of the Malays voters but is more concentrated towards winning the hearts of non-Malays voters. In the next few years before the next general election we will witness this trend growing. DAP and the rest of opposition leaders (including the idiot Anwar) will be vocal in the parliament in their attempt to be seen as the latest kung fu / tamil hero for the Chinese and Indian community.

These issues of Ketuanan Melayu, Immigrant Cina, Isu Murtad, Etc will be harped again and again and again with no sight at end. All Illuminist sleepers within UMNO and Barisan Nasional will carried out the mission in tandem with their colleagues in the Opposition.

With the growing attention and supports gained from the younger generation of Chinese and Indian, the Malays supporters from PKR will be abandoned in stages. State’s Policy will be made to favor the non-Malays thereafter causing rift and dissatisfaction amongst Malays to PKR and PAS. The depletion of supports towards PKR and Anwar Ibrahim is intentional to weaken the PKR as a major voice of Opposition Front. Like I said earlier, they never intended for Anwar to be the next PM, they’re just using him to gain the supports from Malays who put them on seat in Parliament today.

The final stage towards the next apartheid is the racial tension which will lead to riots. The next riots which will happen on the 13th day of that month and will mimic the complete profile of what happened on 13th May 1969.

Only this time instead of a clash between a Chinese Youth and the Malays, the clash will be between the Indian and the Malays gangsters pretending to be heroes for their respective races. The riot will bloodiest in the Capital but will have shockwave effect towards the country. The police and army which are dominated by Malays will have to use unthinkable force to control the situation. Their efforts however will not be portrayed as heroics but as instead as tyranny.

The situation within UMNO is not helping either, the Prime Minister will be cornered by the Opposition, the Coalition and even by his own cabinet under the incitement of one of his minister who is a son-in-law of former Prime Minister. Therefore by the time the riots ended, all non-Malays political parties will abandoned Barisan Nasional and swear their allegiance with DAP.

By this time, Anwar Ibrahim, PAS and the rest of Malays in PKR today is no longer needed by DAP. They will be abandoned completely after the winning of the 13th general election. PAS will be accused of being extremist, dangerous and harassed under the law which actually similar to ISA whereas Anwar Ibrahim will finally be affirmed as a fifteen years homosexual sodomist (1997 - 2013). All incriminating evidence previously kept secret by his DAP lawyers will be revealed by unknown source. DAP will now have excuses not to nominate him as Prime Minister despite the fact that the Opposition winning the 13th General Election.

As predicted, with UMNO being abandoned by the Coalition and all non-Malays (and even some Malays who blame the government for being incompetent when handling the riots) voting against UMNO and the Government, more than 2/3 majority in the Parliament will be won by DAP in a landslide majority, reminiscing the glorious days when UMNO under Tun Mahathir.

If things go wrong for us, then after the 13th General Election, the Illuminati will finally control our government. Due to our own stupidity we will have the first ever non-Malay Prime Minister. Secularism and separation of faith from governance will be initiated with the 2/3 Majority to amend the article 3(1) of the Constitution regarding Islam as official religion and due to secularism everywhere, our children will be tempted to worldly demands.

Most people assume that if this country is ruled by DAP, then we will be the next Singapore (?). Some people might breathe easily imagining that because things are not so bad in Singapore. Despite being ruled by Chinese, we still hear the Singaporean Malays praising their government. Some ungrateful Malay Singaporeans who reside in Malay even openly willing to say that the Singapore Government is better than Malaysian Government (?).

If you are one of people who assume as such than you are dead wrong because the PAP situation in dealing with Singaporeans is different if DAP ever rule Malaysia. Any government in the world knows that in order to please its people means cashing out tax-payers money. If the money in the treasury is abundant then all parties can be pleased. So in the case of Singapore where the Malays are only 13.9% from the whole population, the government does have more than enough money to spend on the priority Chinese before spending the surplus on the Malays and other non-Chinese. The Malays there don’t know they’re only enjoying surplus. Considering the fact that Singapore is smaller, easier to monitor and more cost effective to administer, therefore even if the Singaporean Government only spent 10% on the Malays they’re still happy with it.

The situation will be completely different if DAP rule Malaysia. It does not matter how much money we have in the treasury, most of it will have to be spent on the prioritize Non-Malays first, which already consisting of 49.6% of the population (maybe more) and considering that Malaysia is large with 13 states and 3 Federal Territories to foot the bills, then one can imagine that there will not be much left as surplus to be spent on Malays and on Islamic Institutions.

When the ruling government is consisting of those from the MAJORITY ETHNIC then the closest scenario is Malaysia today (not perfect for some but still home sweet home). But when the ruling government is consisting of those from the MINORITY ETHNIC, then the closest modern example should be the South Africa during the days of the apartheid or Ethiopia when ruled by minority ethnic Tigrayan. Other examples are such as when China was ruled by a minority ethnic group the Manchus or during the days when the Balkans were ruled by minority ethnic Serbians.

Actually you can research yourself on what had happened when a country is ruled by minority ethnic. I can assure you most of it does not treat well the majority ethnic. I’m not trying to be racist or bias here. But that’s what history had told us so far about the any country ruled by minority ethnic. And there’s no reasonable explanation to it. It’s just pure human tendency to rebel against those he perceived responsible for taking over his rights. There’ no point arguing about it. That’s simply how people think when they dominate the volume but not the governance.

So for the Malays who keep harping on Ketuanan Melayu, please bear in mind that the so-called Ketuanan Melayu remain exists only as long as our cabinet ministers is mostly Malays and our Prime Minister is also a Malay. Once that no longer exists, then our Ketuanan Melayu also will vanish.

And for the Non-Malay whom might have read this, just know that Malaysia being taken over by DAP is not another Singapore in the making. A difference in population will create different political outcome. Malaysia being ruled by ethnic minority will not be as peaceful as and better than when it was ruled by UMNO.

The multiracial harmony enjoyed by our elders will not exists if DAP rule this nation. It’s not possible unless DAP are willing to spend the taxpayers money towards Malays as much as what UMNO had spent OR if the majority of Malays suddenly love doing business and prosper economically the like of the Chinese Business Community today.

Think about that.
 
 
Anda tidak percaayakan kewujudan illuminati tidak mengapa
kerana mereka percayakan kewujudan anda.
 
Dan apakah ciri-ciri Illuminati?
Kuasa yang dipegang secara keturunan anda fikir Malaysia mustahil? - di US Obama rupanya mempunyai pertalian darah keturunan dengan George W Bush...begitu jug a pemimpin2 politik US yang lain dan di sebhagian besar Tamadun Barat.
 
Jangan percaya 100%
Namun berwaspadalah dan ambil langkah berjaga-jaga mulai sekarang 

73 comments:

 1. hujah kau ni nmpk mcm dh kau plak pro illuminati lah...bodoh gile hujah xberasas lgsg...klo ko nk citer psl politik jgn ltak tjuk illuminati la bodoh...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Welcome to brotherhood Illuminati where you can become
   rich famous and popular and your life story we be change
   totally my name is Dan Jerry I am here to share my
   testimony on how I join the great brotherhood Illuminati
   and my life story was change immediately . I was very poor
   no job and I has no money to even feed and take care of my
   family I was confuse in life I don’t know what to do I try all
   my possible best to get money but no one work out for me
   each day I share tears, I was just looking out my family no
   money to take care of them until one day I decided to join
   the great Illuminati , I come across them in the internet I
   never believe I said let me try I email them.all what they
   said we happen in my life just started it was like a dream to
   me they really change my story totally . They give me the
   sum of $1,200,000 and many thing. through the Illuminati I
   was able to become rich, and have many industry on my
   own and become famous and popular in my country , today
   me and my family is living happily and I am the most
   happiest man here is the opportunity for you to join the
   Illuminati and become rich and famous in life and be like
   other people and you life we be change totally.If you are
   interested in joining the great brotherhood Illuminati.then
   contact him +2348106618681 email:illuminatibrotherpowerful@
   gmail.com or you need my assistance email:danjerry04@gmail.com

   Delete
  2. Welcome to brotherhood Illuminati where you can become
   rich famous and popular and your life story we be change
   totally my name is Dan Jerry I am here to share my
   testimony on how I join the great brotherhood Illuminati
   and my life story was change immediately . I was very poor
   no job and I has no money to even feed and take care of my
   family I was confuse in life I don’t know what to do I try all
   my possible best to get money but no one work out for me
   each day I share tears, I was just looking out my family no
   money to take care of them until one day I decided to join
   the great Illuminati , I come across them in the internet I
   never believe I said let me try I email them.all what they
   said we happen in my life just started it was like a dream to
   me they really change my story totally . They give me the
   sum of $1,200,000 and many thing. through the Illuminati I
   was able to become rich, and have many industry on my
   own and become famous and popular in my country , today
   me and my family is living happily and I am the most
   happiest man here is the opportunity for you to join the
   Illuminati and become rich and famous in life and be like
   other people and you life we be change totally.If you are
   interested in joining the great brotherhood Illuminati.then
   contact him +2348106618681 email:illuminatibrotherpowerful@
   gmail.com or you need my assistance email:danjerry04@gmail.com

   Delete
  3. It is a well-known fact that Illuminati consist of Multi Millionaires,
   Billionaires who have major influence regarding most global affairs,
   including the planning of a New World Order. Many world leaders,
   Presidents, Prime Ministers, royalty and senior executives of major Fortune
   500 companies are members of Illuminati. join a secret cabal of mysterious
   forces and become rich with boundless measures of wealth in your company or
   any given business, the great Illuminati can make everything possible just
   contact : illuminati666official@gmail.com or WhatsApp +1(863)693-9739 EL
   IAI LEXION Thaddeus Iam Vice-President of Citizen Outreach THE ILLUMINATI
   ORGANIZATION

   Do not hesitate to contact us by WhatsApp.

   Whatsapp: +1(863)693-9739
   Email : illuminati666official@gmail.com

   BEWARE OF SCAMMERS, THERE IS NO SUCH THING AS REGISTRATION FEE AND YOU MUST
   BE ABOVE THE AGE OF 18YRS.
   THANKS

   Delete
  4. It is a well-known fact that Illuminati consist of Multi Millionaires,
   Billionaires who have major influence regarding most global affairs,
   including the planning of a New World Order. Many world leaders,
   Presidents, Prime Ministers, royalty and senior executives of major Fortune
   500 companies are members of Illuminati. join a secret cabal of mysterious
   forces and become rich with boundless measures of wealth in your company or
   any given business, the great Illuminati can make everything possible just
   contact : illuminati666official@gmail.com or WhatsApp +1(863)693-9739 EL
   IAI LEXION Thaddeus Iam Vice-President of Citizen Outreach THE ILLUMINATI
   ORGANIZATION

   Do not hesitate to contact us by WhatsApp.

   Whatsapp: +1(863)693-9739
   Email : illuminati666official@gmail.com

   BEWARE OF SCAMMERS, THERE IS NO SUCH THING AS REGISTRATION FEE AND YOU MUST
   BE ABOVE THE AGE OF 18YRS.
   THANKS.

   Delete
 2. Saya tidak begitu yakin dengan komen abang bahawa matlamat Illuminati setakat nak lucutkan Ketuanan Melayu dan memecah belahkan kaum di Malaysia. Lebih dari itu, mereka ni bagi duit kepada kedua2 pihak kerajaan dan pembangkan kerana tengok pihak mana akan bagi mereka laluan jelas utk memasukkan pelaburan dan bank2 Iluminati ke Malaysia. Kita semua tahu Tun Mahathir dah lama cuba halang penguasaan barat & Yahudi terhadap eknonomi Malaysia, tapi dengan percaturan Najib Vs Anwar, mereka boelh dapat sokongan mana2 pihak yang bagi mereka laluan yg lebih jelas. Cuba pikirkan. ;)

  ReplyDelete
 3. Nape pulak blh letak tajuk iluminati kalu dah ada kaitan...

  ReplyDelete
 4. abang2 yang komen kat atas ni..
  nak melayu bungkus ke?
  bersatu sebab malaysia ke islam?
  ikut pendapat aku.kalau tengok rantai makanan politik.syaitan/dajjal ketua segalanya..logik..

  ReplyDelete
 5. Are you a business man or woman, are you a musician or an artist, do you want to be famous or you want to become rich or powerful, is better you become a member of the Illuminati and make your dream come through, this is the chance for you now to become a member of the temple and get what you seek from us, if you are ready to become a member and realize your dream then email us now or you call us through this contact: illuminatiworld1@gmail.com or you call us on : 08074382605

  ReplyDelete
 6. Are you a pastor, politician, business man or woman, are you a musician or an artist, do you want to be famous or you want to become rich or powerful, is better you become a member of the Illuminati and make your dream come through, this is the chance for you now to become a member of the temple and get what you seek from us, if you are ready to become a member and realize your dream then email us now or you call us through this contact: illuminatiworld1@gmail.com or you call us on : 08074382605

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
 7. Percaya atau tidak... Kita ada senjata yang effective yang akan menghapuskan segala kekalutan ini...ia bukan untuk melayu , bukan untuk cina dan juga india malah untuk keturunan Adam seluruh Alam....AS akan di kalah oleh AS juga... carilah jawapannya
  dan dapat berimanlah, beramalah dan bersusahlah untuknya...

  ReplyDelete
 8. History iLLuminati malaysia semua belik belik, British iLLumiNati bayar kereta, rumah, maid, guard, wang$$$ etc. sperti wayang "Tandas Putera"utk Bapa Najib tapi dia pergi join Jepun Askar Force 146 belaja sana ??... ini spy apa tunjuk muka bagi 2 behak terang terang ??? Sekarang. Kan senang join NWO 1saitan 1 Evil goverment mereka mari ke Singapore dan Malaysia pada hari bulan "911" 2012 utk celebrate "Royal Tea party" dan TPPA tak beza pun dg. UN Agenda 21 (human depopulation dan menjaja negara ke-3rd world country) gua....

  ReplyDelete
 9. Illuminati got them both..back to Sunnah..

  ReplyDelete
 10. back to Quran and Sunnah you will get the answer InsyaAllah............. (JADIKAN DAKWAH MAKSUD HIDUP)

  ReplyDelete
 11. Do you want to be famous or you want to become rich or powerful, is better you become a member of the Illuminati and make your dream come through, this is the chance for you now to become a member of the temple and get what you seek from us, if you are ready to become a member and realize your dream then email us now or you call us through this contact: illuminatiworld1@gmail.com or you call us on : +2348074382605

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bro, ayat yg ko post ni. Ayat ni la dia rg email kat aku. Siap mintok bayo yuran lagi. Lepas tu isi form lepas form tu ko pun tau kan procedure die. Ape betol ke dia org ni ? Siap nk bagi amount wang yg byk lagi tu.

   Delete
  2. Bro, ayat yg ko post ni. Ayat ni la dia rg email kat aku. Siap mintok bayo yuran lagi. Lepas tu isi form lepas form tu ko pun tau kan procedure die. Ape betol ke dia org ni ? Siap nk bagi amount wang yg byk lagi tu.

   Delete
  3. This comment has been removed by the author.

   Delete
  4. This comment has been removed by the author.

   Delete
 12. OCCULT FESTIVAL is around the conner,Join the Illuminati
  cult online today and get instant sum of 1million dollars
  with a free home anywhere you choose to live in the world
  and also get 2500 dollars monthly as a salary. If you are
  interested please kindly fill the following information to
  this email below .

  Full name_ _ _ _ _ _ _ _
  Country_ _ _ _ _ _ _ _
  State of origin_ _ _ _ _ _ _ _
  Date of birth_ _ _ _ _ _ _ _
  Sex_ _ _ _ _ _ _ _
  Address_ _ _ _ _ _ _ _
  Phone_ _ _ _ _ _ _ _
  Email_ _ _ _ _ _ _ _

  Tell us little about yourself… No dirty game please, this

  is our mobile number contact us now if want to be famous

  EMAIL US: luminatiforsuccessandfamous@outlook.com
  CONTACT NUMBER: +2347032963189
  CONTACT NUMBER: +2348153363941
  CONTACT NUMBER: +447937463650

  ReplyDelete
  Replies
  1. Welcome to brotherhood Illuminati where you can become
   rich famous and popular and your life story we be change
   totally my name is Dan Jerry I am here to share my
   testimony on how I join the great brotherhood Illuminati
   and my life story was change immediately . I was very poor
   no job and I has no money to even feed and take care of my
   family I was confuse in life I don’t know what to do I try all
   my possible best to get money but no one work out for me
   each day I share tears, I was just looking out my family no
   money to take care of them until one day I decided to join
   the great Illuminati , I come across them in the internet I
   never believe I said let me try I email them.all what they
   said we happen in my life just started it was like a dream to
   me they really change my story totally . They give me the
   sum of $1,200,000 and many thing. through the Illuminati I
   was able to become rich, and have many industry on my
   own and become famous and popular in my country , today
   me and my family is living happily and I am the most
   happiest man here is the opportunity for you to join the
   Illuminati and become rich and famous in life and be like
   other people and you life we be change totally.If you are
   interested in joining the great brotherhood Illuminati.then
   contact him +2348106618681 email:illuminatibrotherpowerful@
   gmail.com or you need my assistance email:danjerry04@gmail.com...

   Delete
 13. It all about Freedom, Fame, Wealth, Stardom, Affluence, Riches and living the Good life, if You Are tired of borrowing, poverty and living a frustrated life, Here Is a chance to change all that to get $10,000 every month and $50,000 membership blessing by joining illuminati, if you are interested Then contact: illuminati_brotherhoodtemple@consultant.com Or Tell: +447031903454 to Be on top today and make your dreams come true.

  ReplyDelete

 14. OCCULT FESTIVER IS AROUND THE CONNER
  Are you a business man, politician, musician, footballer, worker, student, artist, actress, are you desire wealth, influence, protection, power and fame.
  Join the great Illuminati brotherhood and get rich and famous and earn the sum of 0ne Million USD and you will be given $50,000USD for membership fee every month.. Make your dreams come true today.
  Fill the following details if you are willing to join the brotherhood kingdom and send it to illuminati_brotherhoodtemple@consultant.com

  Name………....................
  Country………..................
  Gender………......................
  Age.................................
  Occupation...........................
  Address………...................
  Tell………........................

  FOR MORE INFORMATION CONTACT:
  illuminati_brotherhoodtemple@consultant.com Or call +447031903454

  ReplyDelete
  Replies
  1. Welcome to brotherhood Illuminati where you can become
   rich famous and popular and your life story we be change
   totally my name is Dan Jerry I am here to share my
   testimony on how I join the great brotherhood Illuminati
   and my life story was change immediately . I was very poor
   no job and I has no money to even feed and take care of my
   family I was confuse in life I don’t know what to do I try all
   my possible best to get money but no one work out for me
   each day I share tears, I was just looking out my family no
   money to take care of them until one day I decided to join
   the great Illuminati , I come across them in the internet I
   never believe I said let me try I email them.all what they
   said we happen in my life just started it was like a dream to
   me they really change my story totally . They give me the
   sum of $1,200,000 and many thing. through the Illuminati I
   was able to become rich, and have many industry on my
   own and become famous and popular in my country , today
   me and my family is living happily and I am the most
   happiest man here is the opportunity for you to join the
   Illuminati and become rich and famous in life and be like
   other people and you life we be change totally.If you are
   interested in joining the great brotherhood Illuminati.then
   contact him +2348106618681 or for more information +1(705)8062021
   email:illuminatibrotherpowerful@gmail.com or you need my assistance
   email:danjerry04@gmail.com...

   Delete
 15. OCCULT FESTIVER IS AROUND THE CONNER
  Are you a business man or woman? politician, musician, worker, student, artist, actress, and you desire wealth, influence, power & fame.
  Join the great Illuminati brotherhood and get rich and famous and earn the sum of one Million USD and you will be given $50,000USD for membership fee every month.. Make your dreams come true today.
  Fill the following details if you are willing to join the illuminati brotherhood kingdom and send it to illuminati_brotherhoodtemple@consultant.com

  Name………....................
  Country………..................
  Gender………......................
  Age.................................
  Occupation...........................
  Address………...................
  Tell………........................

  FOR MORE INFORMATION CONTACT:
  illuminati_brotherhoodtemple@consultant.com Or call +447031903454

  ReplyDelete
 16. Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood that can make you rich for ever and it can also make your name famous and power to control people in high places in the worldwide.are you a Politicians, Musicians, Business Man/Woman, student, here is the wright place were your poverty we be end and opportunity to be a member of the grate Illuminati here the place were your story will be charge brotherhood.ever Illuminati brings you a talent in you and make you famous, as your wish and your benefits when you become a member of Illuminati is waiting for you.just in case you want to join you can contact us via email morganilluminatirich@gmail.com or call +254704881207

  ReplyDelete
 17. OCCULT FESTIVER IS AROUND THE CONNER
  Are you a business man or woman? politician, musician, worker, student, artist, actress, and you desire wealth, influence, power & fame.
  Join the great Illuminati brotherhood and get rich and famous and earn the sum of one Million USD and you will be given $50,000USD for membership fee every month.. Make your dreams come true today.
  Fill the following details if you are willing to join the illuminati brotherhood kingdom and send it to illuminati_brotherhoodtemple@consultant.com

  Name………....................
  Country………..................
  Gender………......................
  Age.................................
  Occupation...........................
  Address………...................
  Tell………........................

  FOR MORE INFORMATION CONTACT:
  illuminati_brotherhoodtemple@consultant.com Or call +447031903454

  ReplyDelete
 18. OCCULT FESTIVAL AROUND THE CORNER
  Join the Illuminati brotherhood today
  and get the sum of $1,000000USD with a free
  home any where you choose to live in the
  world and also get $50,000USD monthly as
  salary. But all these will be given to you after
  seeing your interest, seriousness and
  willingness. Email: illuminati_brotherhoodkingdom@yahoo.com. If you are interested,
  kindly fill the following information given
  below”
  Full name:
  Country:
  State of origin:
  Occupation:
  Date of birth:
  Sex:
  Address:
  Phone:
  Email address:
  Note that you are to attach a passport of your
  image, tell us little about yourself and your
  purpose of wanting to become a member of the
  GREAT ILLUMINATI Brotherhood
  Email: illuminati_brotherhoodkingdom@yahoo.com

  ReplyDelete
 19. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 20. OCCULT FESTIVAL is around the conner,Join the Illuminati
  cult online today and get instant sum of 1million dollars
  with a free home anywhere you choose to live in the world
  and also get 2500 dollars monthly as a salary. If you are
  interested please kindly fill the following information to
  this email below .

  Full name_ _ _ _ _ _ _ _
  Country_ _ _ _ _ _ _ _
  State of origin_ _ _ _ _ _ _ _
  Date of birth_ _ _ _ _ _ _ _
  Sex_ _ _ _ _ _ _ _
  Address_ _ _ _ _ _ _ _
  Phone_ _ _ _ _ _ _ _
  Email_ _ _ _ _ _ _ _

  Tell us little about yourself… No dirty game please, this

  is our mobile number contact us now if want to be famous

  EMAIL US: luminatiforsuccessandfamous@outlook.com
  CONTACT NUMBER: +2347032963189
  CONTACT NUMBER: +2348153363941
  CONTACT NUMBER: +447937463650

  ReplyDelete
  Replies
  1. Easy way to join the Illuminati brotherhood in the world. Are you a business man or an artist,Politicians and you want to become big, Powerful and famous in the world, join us to become one of our official member today.you shall be given an ideal chance to visit the Illuminati and his representative after registrations is completed by you, no sacrifice or human life needed, Illuminati brotherhood brings along wealth and famous in life, you have a full access to eradicate poverty away from your life now. it only a member who is been initiated into the church of Illuminati have the authority to bring any member to the church, so before you contact any body you must be link by who is already a member, Join us today and realize your dreams. we also help out our member in protection of drugs pushing, once you become a member you will be rich and famous for the rest of your life, Illuminati make there member happy so i will want you all to also be a member of the Illuminati Thanks contact email; admesmonday@gmail.com or whats app +2347052973622 or call +2347052973622

   Delete
 21. TESTIMONY ON HOW I BECAME INSTANT MILLIONAIRE WITH THE HELP OF ILLUMINATI.

  Hello every one, i am Barrister Davis i have to write this testimony because of people out there who also will like to join, because i am really happy to be member of illuminati cult society today, i have been searching for the right hand to join this cult of illuminati i finally got this nice man called Don Dada also a priest who help me in joining even when i was asked to buy all the i terms my self which i did for the initiation though he cost money every thing still went out successfully, and an instant sum of 1.000.000.00 US dollars was given to me with a free home of my choice in Washington dc, USA also power, influence, good position fame included 3.000,00 dollars monthly as a salary for me.If you are interested contact this email: luminatiforsuccessandfamous@outlook.com

  EMAIL US: luminatiforsuccessandfamous@outlook.com
  CONTACT NUMBER: +2348153363941
  WHATAPP: +2348153363941
  CONTACT NUMBER: +447937463650

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. Easy way to join the Illuminati brotherhood in the world. Are you a business man or an artist,Politicians and you want to become big, Powerful and famous in the world, join us to become one of our official member today.you shall be given an ideal chance to visit the Illuminati and his representative after registrations is completed by you, no sacrifice or human life needed, Illuminati brotherhood brings along wealth and famous in life, you have a full access to eradicate poverty away from your life now. it only a member who is been initiated into the church of Illuminati have the authority to bring any member to the church, so before you contact any body you must be link by who is already a member, Join us today and realize your dreams. we also help out our member in protection of drugs pushing, once you become a member you will be rich and famous for the rest of your life, Illuminati make there member happy so i will want you all to also be a member of the Illuminati Thanks contact email; admesmonday@gmail.com or whats app +2347052973622 or call +2347052973622

   Delete
 22. Kindly contact Mr Vicent the illuminati online registrations officer
  in USA/NIGERIA having interest on How to Join Illuminati in UK How to
  Join Illuminati in Kenya How to Join Illuminati in USA How to Join
  Illuminati in South Africa How to Join Illuminati in Canada How to
  Join Illuminati in Pakistan How to Join Illuminati in Malaysia How to
  Join Illuminati in Italy How to Join Illuminati in Nairobi How to Join
  Illuminati in Zambia How to Join Illuminati in Nigeria contacts are
  available for you to reach your goal, through their email now:
  illuminatiworldwide666.nig@gmail.com and you shall be given an ideal
  chance to visit the satan and his representative after registrations
  is completed by you, no sacrifice or human life needed, illuminati
  brotherhood brings along wealth and famous in life, you have a full
  access to eridicate poverty away from your life now. So contact Mr
  Frank Illu the online registrar at:
  illuminatiworldwide666.nig@gmail.com or Via moblie +2348149273201

  ReplyDelete
 23. Welcome to brotherhood Illuminati where you can become
  rich famous and popular and your life story we be change
  totally my name is Dan Jerry I am here to share my
  testimony on how I join the great brotherhood Illuminati
  and my life story was change immediately . I was very poor
  no job and I has no money to even feed and take care of my
  family I was confuse in life I don’t know what to do I try all
  my possible best to get money but no one work out for me
  each day I share tears, I was just looking out my family no
  money to take care of them until one day I decided to join
  the great Illuminati , I come across them in the internet I
  never believe I said let me try I email them.all what they
  said we happen in my life just started it was like a dream to
  me they really change my story totally . They give me the
  sum of $1,200,000 and many thing. through the Illuminati I
  was able to become rich, and have many industry on my
  own and become famous and popular in my country , today
  me and my family is living happily and I am the most
  happiest man here is the opportunity for you to join the
  Illuminati and become rich and famous in life and be like
  other people and you life we be change totally.If you are
  interested in joining the great brotherhood Illuminati.then
  contact him +2348106618681 email:illuminatibrotherpowerful@
  gmail.com or you need my assistance email:danjerry04@gmail.com

  ReplyDelete
 24. lordgreatilluminati are able to strick all those that you need to success (we mean, your goal in life).
  If you're lucky enough to read this, be rest assured that your life is in for a major upgrade and turn around that will leave your peers, colleagues, and family members astounded and amazed by your incredible success story. Ladies and gentle men I present to you the genuine lordgreat illuminati. If you're fed up with the current situation in your life and are prepared to take a major leap of faith with us I assure you that you will not be disappointed. Kindly contact lordgreatilluminatitemple@gmail.com or text me or call me (+2347059766775)for more info on how to join discreetly and easily with no hassles. Remember the greatest risk in life is to never take a risk..we will love to hear back from you...We are fully ready to make you rich and famous in life, no doubt....

  ReplyDelete
 25. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
  Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood that will make you rich and famous in the world and have power to control people in the high place in the worldwide .Are you a business man or woman,artist, political, musician, student, do you want to be rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 2 million dollars in a week, and a free home.any where you choose to live in this world and also get 10,000,000 U.S dollars monthly as a salary %2026
  BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
  1. A Cash Reward of USD $500,000 USD
  2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $300,000 USD
  3.A Dream House bought in the country of your own choice
  4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
  5.One year Golf Membership package
  6.A V.I.P treatment in all Airports in the World 7.A total Lifestyle change 8.Access to Bohemian Grove
  9.Monthly payment of $1,000,000 USD into your bank account every month as a member
  10.One Month booked Appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World.
  If you are interested of joining us in the great brotherhood illuminati satanic hand symbol contact us no +2348074100134 OR on our Email- Illuminatimoney66@gmail.com

  ReplyDelete
 26. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
  Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood that will make you rich and famous in the world and have power to control people in the high place in the worldwide .Are you a business man or woman,artist, political, musician, student, do you want to be rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 2 million dollars in a week, and a free home.any where you choose to live in this world and also get 10,000,000 U.S dollars monthly as a salary %2026
  BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
  1. A Cash Reward of USD $500,000 USD
  2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $300,000 USD
  3.A Dream House bought in the country of your own choice
  4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
  5.One year Golf Membership package
  6.A V.I.P treatment in all Airports in the World 7.A total Lifestyle change 8.Access to Bohemian Grove
  9.Monthly payment of $1,000,000 USD into your bank account every month as a member
  10.One Month booked Appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World.
  If you are interested of joining us in the great brotherhood illuminati satanic hand symbol contact us no +2348074100134 OR on our Email- Illuminatimoney66@gmail.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Welcome to brotherhood Illuminati where you can become
   rich famous and popular and your life story we be change
   totally my name is Dan Jerry I am here to share my
   testimony on how I join the great brotherhood Illuminati
   and my life story was change immediately . I was very poor
   no job and I has no money to even feed and take care of my
   family I was confuse in life I don’t know what to do I try all
   my possible best to get money but no one work out for me
   each day I share tears, I was just looking out my family no
   money to take care of them until one day I decided to join
   the great Illuminati , I come across them in the internet I
   never believe I said let me try I email them.all what they
   said we happen in my life just started it was like a dream to
   me they really change my story totally . They give me the
   sum of $1,200,000 and many thing. through the Illuminati I
   was able to become rich, and have many industry on my
   own and become famous and popular in my country , today
   me and my family is living happily and I am the most
   happiest man here is the opportunity for you to join the
   Illuminati and become rich and famous in life and be like
   other people and you life we be change totally.If you are
   interested in joining the great brotherhood Illuminati.then
   contact him +2348106618681 email:illuminatibrotherpowerful@
   gmail.com or you need my assistance email:danjerry04@gmail.com

   Delete
 27. How to The Join Illuminati in Malaysia

  ReplyDelete
 28. Hello are you interested in becoming a member
  of the illuminati,in any part if the world,
  (+2348169193901, do you desire to be rich and
  famous. What do you want, are you a
  doctor,lawyer,banker,engineer,lecturer,p­
  roffessor,politician,pastor,musician,act­
  or,actist,politician,achitech,manager, do you
  seek wealth,fame,powers,influence, what do you
  need join the illuminati today and get it. Wanna
  be rich and famous powerful, excel in life join
  the illuminati today and get you heart desire.
  For registration and asistance kindly whatapp us on
  +2347051281733 or call +2348169193901 or email us on
  illuminatibrotherhood916@gmail.com

  ReplyDelete
 29. Hello are you interested in becoming a member
  of the illuminati,in any part if the world,
  (+2348169193901, do you desire to be rich and
  famous. What do you want, are you a
  doctor,lawyer,banker,engineer,lecturer,p­
  roffessor,politician,pastor,musician,act­
  or,actist,politician,achitech,manager, do you
  seek wealth,fame,powers,influence, what do you
  need join the illuminati today and get it. Wanna
  be rich and famous powerful, excel in life join
  the illuminati today and get you heart desire.
  For registration and asistance kindly whatapp us on
  +2347051281733 or call +2348169193901 or email us on
  illuminatibrotherhood916@gmail.com

  ReplyDelete
 30. Hello are you interested in becoming a member
  of the illuminati,in any part if the world,
  (+2348169193901, do you desire to be rich and
  famous. What do you want, are you a
  doctor,lawyer,banker,engineer,lecturer,p­
  roffessor,politician,pastor,musician,act­
  or,actist,politician,achitech,manager, do you
  seek wealth,fame,powers,influence, what do you
  need join the illuminati today and get it. Wanna
  be rich and famous powerful, excel in life join
  the illuminati today and get you heart desire.
  For registration and asistance kindly whatapp us on
  +2347051281733 or call +2348169193901 or email us on
  illuminatibrotherhood916@gmail.com

  ReplyDelete
 31. Hello are you interested in becoming a member
  of the illuminati,in any part if the world,
  (+2348169193901, do you desire to be rich and
  famous. What do you want, are you a
  doctor,lawyer,banker,engineer,lecturer,p­
  roffessor,politician,pastor,musician,act­
  or,actist,politician,achitech,manager, do you
  seek wealth,fame,powers,influence, what do you
  need join the illuminati today and get it. Wanna
  be rich and famous powerful, excel in life join
  the illuminati today and get you heart desire.
  For registration and asistance kindly whatapp us on
  +2347051281733 or call +2348169193901 or email us on
  illuminatibrotherhood916@gmail.com

  ReplyDelete
 32. Hello are you interested in becoming a member
  of the illuminati,in any part if the world,
  (+2348169193901, do you desire to be rich and
  famous. What do you want, are you a
  doctor,lawyer,banker,engineer,lecturer,p­
  roffessor,politician,pastor,musician,act­
  or,actist,politician,achitech,manager, do you
  seek wealth,fame,powers,influence, what do you
  need join the illuminati today and get it. Wanna
  be rich and famous powerful, excel in life join
  the illuminati today and get you heart desire.
  For registration and asistance kindly whatapp us on
  +2347051281733 or call +2348169193901 or email us on
  illuminatibrotherhood916@gmail.com

  ReplyDelete
 33. Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood that will make
  you rich and famous? Are you a student business man or woman,artist,
  politician, musician. Do you want to be rich, famous,
  I lived an average life until I got the opportunity to be a member of the
  GREAT TEMPLE OF ILLUMINATI. I took my chances and I have been a member for close to six years now and the higher you get the richer you become.
  Illuminati makes your business grow and more successful,luck, love
  attraction and many more benefits.
  The Illuminati, which means enlightenment, purges your mind of all vestiges
  of ignorance, backwardness and naivety. It brings you out of the delusions
  and illusions which you’ve been subjected to by numerous religious
  escapades, and when you are relieved of these non-propitious encumbrances,
  success becomes inevitable. Knowing that many people do not understand
  Illuminati as it is,
  How To Contact Illuminati Team? email: joinilluminati019@gmail.com or call the Agent on +2347066355921 for more information and advice.
  To join the great Illuminati brotherhood.

  ReplyDelete
 34. Welcome to brotherhood Illuminati where you can become
  rich famous and popular and your life story we be change
  totally my name is Dan Jerry I am here to share my
  testimony on how I join the great brotherhood Illuminati
  and my life story was change immediately . I was very poor
  no job and I has no money to even feed and take care of my
  family I was confuse in life I don’t know what to do I try all
  my possible best to get money but no one work out for me
  each day I share tears, I was just looking out my family no
  money to take care of them until one day I decided to join
  the great Illuminati , I come across them in the internet I
  never believe I said let me try I email them.all what they
  said we happen in my life just started it was like a dream to
  me they really change my story totally . They give me the
  sum of $1,200,000 and many thing. through the Illuminati I
  was able to become rich, and have many industry on my
  own and become famous and popular in my country , today
  me and my family is living happily and I am the most
  happiest man here is the opportunity for you to join the
  Illuminati and become rich and famous in life and be like
  other people and you life we be change totally.If you are
  interested in joining the great brotherhood Illuminati.then
  contact him +2348106618681 email:illuminatibrotherpowerful@
  gmail.com or you need my assistance email:danjerry04@gmail.com...

  ReplyDelete
 35. HELLO viewer am here to share my testimony on how I finally join the Illuminati hood and became RICH,FAMOUS AND POWERFUL, I tried all my possible best to become a member of the hood but I was scam several times, before I finally come across a testimony on net so I contacted the agent, I was so afraid that he will ask me for lot of money before I can join the hood but to my greatest surprise he only ask me to obtain the membership form which I did and today am so happy to say to the world that am one of the richest by having the sum of $360 millions dollars in my personal account as a new member and am also known all over the world with the business given to me by the Illuminati and also have power to do that which I want...... I know so many people may be on my lane also looking for help here is their official email @______(weblandinitiation@gmail.com)____Official Whats-app +2348137089925 add up if you use viber with this number +1(747)222-3724
  BEWARE OF SCAMMERS, AND YOU MUST BE ABOVE THE AGE OF 18YRS.

  ReplyDelete
  Replies
  1. HELLO viewer am here to share my testimony on how I finally join the Illuminati hood and became RICH,FAMOUS AND POWERFUL, I tried all my possible best to become a member of the hood but I was scam several times, before I finally come across a testimony on net so I contacted the agent, I was so afraid that he will ask me for lot of money before I can join the hood but to my greatest surprise he only ask me to obtain the membership form which I did and today am so happy to say to the world that am one of the richest by having the sum of $360 millions dollars in my personal account as a new member and am also known all over the world with the business given to me by the Illuminati and also have power to do that which I want...... I know so many people may be on my lane also looking for help here is their official email @______(weblandinitiation@gmail.com)____Official Whats-app +1(518)351-9650 viber out with this number +1(747)222-3724
   YOU MUST BE ABOVE THE AGE OF 18YRS.

   Delete
  2. Welcome to brotherhood Illuminati where you can become
   rich famous and popular and your life story we be change
   totally my name is Dan Jerry I am here to share my
   testimony on how I join the great brotherhood Illuminati
   and my life story was change immediately . I was very poor
   no job and I has no money to even feed and take care of my
   family I was confuse in life I don’t know what to do I try all
   my possible best to get money but no one work out for me
   each day I share tears, I was just looking out my family no
   money to take care of them until one day I decided to join
   the great Illuminati , I come across them in the internet I
   never believe I said let me try I email them.all what they
   said we happen in my life just started it was like a dream to
   me they really change my story totally . They give me the
   sum of $1,200,000 and many thing. through the Illuminati I
   was able to become rich, and have many industry on my
   own and become famous and popular in my country , today
   me and my family is living happily and I am the most
   happiest man here is the opportunity for you to join the
   Illuminati and become rich and famous in life and be like
   other people and you life we be change totally.If you are
   interested in joining the great brotherhood Illuminati.then
   contact him +2348106618681 email:illuminatibrotherpowerful@
   gmail.com or you need my assistance email:danjerry04@gmail.com...

   Delete
 36. WELCOME TO THE BROTHERHOOD OF THE GREAT FREEMASONRY ILLUMINATI WHERE YOU CAN BECOME RICH POWERFUL AND POPULAR AND YOUR LIFE STORY WE BE CHANGE TOTALLY. MY NAME IS ABATH MATHEW, I'M HERE TO SHARE MY TESTIMONY ON HOW I JOIN THE GREAT BROTHERHOOD AND MY LIFE STORY WAS CHANGE IMMEDIATELY. I WAS VERY POOR NO JOB AND I HAS NO MONEY TO EVEN FEED AND TAKE CARE OF MY FAMILY, I WAS CONFUSE IN LIFE I DON’T KNOW WHAT TO DO I TRY ALL MY POSSIBLE BEST TO GET MONEY BUT TO NO AVAIL, EACH DAY I SHARE TEARS, I WAS LOOKING AT MY FAMILY NO MONEY TO TAKE CARE OF THEM UNTIL ONE DAY I DECIDED TO JOIN THE GREAT BROTHERHOOD, I CAME ACROSS THEM IN THE INTERNET I NEVER BELIEVE IT, I SAID LET ME TRY I EMAILED THEM, ALL WHAT THEY SAID WE HAPPEN IN MY LIFE JUST STARTED AFTER THE INITIATION INTO THE BROTHERHOOD, IT WAS LIKE A DREAM TO ME THEY REALLY CHANGE MY STORY TOTALLY . THEY GAVE ME THE SUM OF $50,000,000 AND MANY THINGS. THROUGH THE ILLUMINATI BROTHERHOOD I WAS ABLE TO BECAME RICH, AND HAVE MANY PROPERTIES ON MY OWN AND BECOME FAMOUS AND POPULAR IN MY COUNTRY, TODAY ME AND MY FAMILY IS LIVING HAPPILY AND I AM THE MOST HAPPIEST MAN ON EARTH, HERE IS THE OPPORTUNITY FOR YOU TO JOIN THE ILLUMINATI AND BECOME RICH AND FAMOUS IN LIFE AND BE LIKE OTHER PEOPLE AND YOUR LIFE WE BE CHANGE TOTALLY.IF YOU ARE INTERESTED IN JOINING THE GREAT BROTHERHOOD ILLUMINATI.THEN CALL/WHATSAPP HIM +2349032281707 OR CONTACT HIM VIA EMAIL:=TEMPLEOFTHEBROTHERHOOD@GMAIL.COM

  ReplyDelete
 37. HELLO viewer am here to share my testimony on how I finally join the Illuminati hood and became RICH,FAMOUS AND POWERFUL, I tried all my possible best to become a member of the hood but I was scam several times, before I finally come across a testimony on net so I contacted the agent, I was so afraid that he will ask me for lot of money before I can join the hood but to my greatest surprise he only ask me to obtain the membership form which I did and today am so happy to say to the world that am one of the richest by having the sum of $360 millions dollars in my personal account as a new member and am also known all over the world with the business given to me by the Illuminati and also have power to do that which I want...... I know so many people may be on my lane also looking for help here is their official email @______(weblandinitiation@gmail.com)____Official Whats-app +1(518)351-9650 viber out with this number +1(747)222-3724
  YOU MUST BE ABOVE THE AGE OF 18YRS.

  ReplyDelete
 38. Welcome to brotherhood Illuminati where you can become
  rich famous and popular and your life story we be change
  totally my name is Dan Jerry I am here to share my
  testimony on how I join the great brotherhood Illuminati
  and my life story was change immediately . I was very poor
  no job and I has no money to even feed and take care of my
  family I was confuse in life I don’t know what to do I try all
  my possible best to get money but no one work out for me
  each day I share tears, I was just looking out my family no
  money to take care of them until one day I decided to join
  the great Illuminati , I come across them in the internet I
  never believe I said let me try I email them.all what they
  said we happen in my life just started it was like a dream to
  me they really change my story totally . They give me the
  sum of $1,200,000 and many thing. through the Illuminati I
  was able to become rich, and have many industry on my
  own and become famous and popular in my country , today
  me and my family is living happily and I am the most
  happiest man here is the opportunity for you to join the
  Illuminati and become rich and famous in life and be like
  other people and you life we be change totally.If you are
  interested in joining the great brotherhood Illuminati.then
  contact him +2348106618681 email:illuminatibrotherpowerful@
  gmail.com or you need my assistance email:danjerry04@gmail.com...

  ReplyDelete
 39. hello everybody i am very happy to share with you this good thing Lord Lucifer has done in my life i want to use this medium to testify of his good work in my life...i was strangely struggling in other for me to earn a dime for a living... but with his help and all i was initiated into the great fraternity of illuminati which great things happen i was asked to decide and choose between the riches and the life of poverty so i think twice and i remembered that even though i looked round and go for help from other people they will always turn me down so i made up my mind and decided to make a deal with the lord baphomet and then things started happening at first i was asked to do so many things so with the few money i have i used it in initiating myself into the great brotherhood so immediately i was initiated i was also asked to render my bank details to them and then they surprise me with a huge amount MONEY,POSH CAR,MAGIC RING,MEMBERSHIP ID,GREEN PASSPORT,CERTIFICATE AND GOWN... for more details contact us with this email illuminatitemple789@gmail.com

  ReplyDelete
 40. BEWARE MANY OF THESE POST ON HOW TO JOIN ILLUMINATI, THEY ARE NOT REAL,I WAS SCAM TWICE TRYING TO JOIN ILLUMINATI. THEY PROMISE ME MONEY, CAR AND HOUSE BUT IT WAS ALL SCAM I LOST OVER $3500 UNTIL A FRIEND OF MINE FROM TEXAS DIRECT ME TO THE REAL AGENT WERE I FINALLY BECOME ILLUMINATI MEMBER AND $500,000.00 USD WAS GIVEN TO ME AS A NEW MEMBER,PLEASE BEWARE OF SO MANY POST IF YOU WANT TO BE RICH AND FAMOUS THEN CONTACT THE REAL AGENT JOHN ADD UP WHAT’S APP NUMBER +2349054352613 or email at illuminatiworldeyes666@gmail.com

  ReplyDelete
 41. introduction to the Illuminati , It is a well- known fact that Illuminati consist of Multi Millionaires , Billionaires who have major influence regarding most global affairs , including the planning of a New World Order . Many world leaders, Presidents , Prime Ministers , royalty and senior executives of major Fortune 500 companies are members of Illuminati . Now, for the FIRST TIME IN HISTORY , we are opening our doors to the masses . If you would like to Join Illuminati , Just register with us today . Benefits given to all new members who join the Illuminati . A cash reward of $ 200 , 000 .00 A New Sleek Dream CAR valued at $ 120 , 000 A Dream House bought in the country of your own choice One Month holiday (fully paid ) to your dream tourist destination . One year Golf Membership package A V .I . P treatment in all Airports in the World A total Lifestyle change Access to Bohemian Grove One Month booked Appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World . For proper registration contact the initiation agent on mail : (worldilluminati468@gmail.com) or call agent harry mobile number on +2349036317149 or add him on whatsapp.

  ReplyDelete
 42. JOINING THE ILLUMINATI BRINGS YOU INTO THE LIMELIGHT OF THE WORLD IN WHICH
  YOU LIVE IN TODAY. YOUR FINANCIAL DIFFICULTIES ARE BROUGHT TO AN END. WE
  SUPPORT YOU BOTH FINANCIALLY AND MATERIALLY TO ENSURE YOU LIVE A
  COMFORTABLE LIFE. IT DOES NOT MATTER WHICH PART OF THE WORLD YOU LIVE IN.

  FROM THE UNITED STATES DOWN TO THE MOST REMOTE PART OF THE EARTH, WE BRING
  YOU ALL YOU WANT.

  BEING AN ILLITERATE OR A LITERATE IS NOT A BARRIER TO BEING A MILLIONAIRE
  BETWEEN TODAY AND THE NEXT TWO WEEKS.

  YOU BEING IN THIS OUR OFFICIAL WEBSITE TODAY SIGNIFIES THAT IT WAS ORDERED
  AND ARRANGED BY THE GREAT LUCIFER THAT FROM NOW ON, YOU ARE ABOUT TO BE
  THAT REAL AND INDEPENDENT HUMAN YOU HAVE ALWAYS WISHED YOU WERE.

  WE DON’T DISCRIMINATE IF YOU ARE WHITE OR BLACK. SEND AN EMAIL TO:

  illuminatitempleofriches33@gmail.com OR CALL WHATSAPP +2348139568891 OR YOU CAN ALSO ADD THE GREAT GRAND MASTER IN US +19292511294

  ReplyDelete
 43. You are welcome to the LIGHT The ILLUMINATI offers simple solutions, a helping hand, and answers. It teaches the secret techniques and methods to become anything you wish to be and to attain all the riches of life.Every Member of The ILLUMINATI is given the knowledge and the power to achieve all the success and riches of life that they have dreamed about.you are welcome to the light .the illuminati family awaits you.are you interested to be a member of the brotherhood?
  WELCOME TO LODGE OF WASHINGTON
  Contact.Here is my email.. Lodgeofwashington@yahoo.com
  Call.+2348154636188

  ReplyDelete
 44. CONTACT MR Paul Smith call (+2349055346865 or WhatsApp him through this number +2349055346865 or email:illuminatiworldofsociety1@gmail.com Hello everyone I am mr charles adamson from usa, I am giving a testimony on how I joined the illuminati brotherhood, I was trying to join this organization for so many years now,I was scammed by fake agent in south Africa and Nigeria,I was down,I could not feed my self and my family anymore and I tried to make money by all miss but all invail, I was afraid to contact any illuminati agent because they have eat my money,One day I across a post of someone giving a testimony, thanking a man called paul smith of being helping him to join the illuminati brotherhood, then I look at the man email and the phone number that was written there, it was a nigeria number I was afraid to contact him because a nigerian agent eat my 500,000 and go away with the money then I was very tired, confused and I decided to contact the person that was given the testimony and i called him and I communicated with him on phone calls before he started telling me his own story about when he wanted to join, he told me everything to do, then I made up my mind and called the agent called paul smith and he told me everything to do, and I was initiated, surprisely I was given my benefit of being a new member of the great illuminati brotherhood I was so happy,For those of you trying to join this organization this is your opportunity for you to join CONTACT MR paul smith call (+2349055346865 or WhatsApp him +2349055346865 or email:illuminatiworldofsociety1@gmail.com

  ReplyDelete
 45. WELCOME TO THE GREAT TEMPLE OF ILLUMINATI WORLD OF RICHES, FAME AND POWERS. ARE YOU A POLITICIANS, DOCTOR, ENGINEER, MODEL,
  GRADUATE, STUDENT, BUSINESSMAN OR WOMAN SEEKING FOR WISDOM, FAME, POWER, KNOWLEDGE AND WEALTH!!!
  THIS IS A GOLDEN OPPORTUNITY The great illuminati organization will make you Rich, Powerful,
  famous and wealthy.You can achieve all your dreams and heart desire by being a member of the illuminati brotherhood,
  Long life and prosperity here on earth with eternal life and jubilation..if you really want to become a member of the great
  illuminati contact us today VIA:illuminatiusatemple666@gmail.com or Whatssapp +1 (251)2077586
  BENEFITS OF BECOMING A MEMBER
  1. A Cash Reward of $800,000 USD.
  2. A New Sleek Dream CAR valued at
  $500,000 USD.
  3.A Dream House bought in the country of your
  own choice.
  4. One Month holiday (fully paid) to your dream
  tourist destination.
  5.One year Golf Membership package.
  6.A V.I.P treatment in all Airports in the World.
  7.A total Lifestyle change.
  8.Access to Bohemian Grove.
  9.Monthly payment of $8,000,000 USD into your
  bank account every month as a member.
  10.monthly payment of $1,000,000 usd into your bank account every month as a member.
  11.One Month booked Appointment with Top 5
  world Leaders and Top 5 Celebrities in the World.

  join today and become RICH,FAMOUS,POWERFUL VIA:illuminatiusatemple666@gmail.com or Whatssapp +1 (251)2077586.

  ReplyDelete
 46. i am giving a testimony on how i become rich and famous today… i was deeply
  strangled up by poverty and i had no body to help me, and also i search for
  help from different corners but to know invail. i see people around me getting
  rich but to me i was so ashamed of my self so i met a man on my way he was
  very rich and he was a doctor so he told me something and i think over it
  though out the day so the next day i looked up and i keep repeating what he
  said to me. ” if you want to get rich quick and be famous” you need to
  cross your heart and do what is in your mind so i tried all i could in
  other for me to do as he said so later on i told my fellow friend about
  this same thing then my friend was interested in my suggestions so i
  decided to look in the internet and i found an email address
  illuminatitempleofriches33@gmail.com so we decided to contact them and
  unfortunately we did as they instruct us to do and later they told us to
  get some requirements and all the rest… so this initiation took us just a
  week and later on the great fraternity gave us $50,000.00 USD to start up
  our lives…. and now am testifying that if in any case you want to join any
  great fraternity all you need to do is for you to contact them because they
  are legitimate and they do as what they instructed them to do okay so email
  them now at (illuminatitempleofriches33@gmail.com) call me +2348125194620 or
  whatsapp me on this number +2348139568891

  ReplyDelete
 47. WELCOME TO THE GREAT TEMPLE OF RICHES,FAME AND POWERS. Are you a business,Man or woman, politician, musician,pastor,lawyer,actor,actress,banker,Footballer, and you. want to be rich, powerful and be famous in life. You can achieve your dreams by being a member of the Great ILLUMINATI brother hood. With this all your dreams and heart desire can be fully accomplish, if you really want to be a member of the great ILLUMINATI brother hood, Note: newly recruited members are entitled with 600,000 US Dollars , A Golden Ring, that will protect and guild you from enemies, and a free visa to United State Of America . Please will do not share blood. Kindly Email us on joinilluminaticlub900@gmail.com or whatapp us on +233238685579

  ReplyDelete
 48. I am giving a testimony of how i become rich and famous today... i was deeply strangled up by poverty and i had no body to help me, and also i search for help from different corners but to no avail... i see people around me getting rich but to me i was so ashamed of my self so i met a man on my way he was very rich and he was a doctor so he told me something and i think over it though out the day so the next day i looked up and i keep repeating what he said to me. " if you want to get rich quick and be famous" you need to cross your heart and do what is in your A mind so i tried all i could in other for me to do as Join the illuminate call Mr Adam (+2348147870123) Join the great Illuminati Freemason today, Do you want to become a business Man/Woman, or you are seeking for wisdom and knowledge, Pastor,Politician, Musician, Doctor, Footballer, Student, Do you want be a Famous Artist. or an Actor (e t.c) and you want to be Rich, Powerful and be Famous in the world and also get sum of $20,000,000.00 dollars with a free home of your choice to live in the world and also be getting $70,000,000.00 as monthly salary and also been giving money to start up a business of your own choice… interested contact great agent Mr Adam (brotherhoodcult@gmail.com) OR CALL::(+2348147870123)THANKS TO GREAT ILLUMINATI

  ReplyDelete
  Replies
  1. Welcome to brotherhood Illuminati where you can become
   rich famous and popular and your life story we be change
   totally my name is Dan Jerry I am here to share my
   testimony on how I join the great brotherhood Illuminati
   and my life story was change immediately . I was very poor
   no job and I has no money to even feed and take care of my
   family I was confuse in life I don’t know what to do I try all
   my possible best to get money but no one work out for me
   each day I share tears, I was just looking out my family no
   money to take care of them until one day I decided to join
   the great Illuminati , I come across them in the internet I
   never believe I said let me try I email them.all what they
   said we happen in my life just started it was like a dream to
   me they really change my story totally . They give me the
   sum of $1,200,000 and many thing. through the Illuminati I
   was able to become rich, and have many industry on my
   own and become famous and popular in my country , today
   me and my family is living happily and I am the most
   happiest man here is the opportunity for you to join the
   Illuminati and become rich and famous in life and be like
   other people and you life we be change totally.If you are
   interested in joining the great brotherhood Illuminati.then
   contact him +2348106618681 or for more information +1(705)8062021
   email:illuminatibrotherpowerful@gmail.com or you need my assistance
   email:danjerry04@gmail.com...

   Delete
 49. Hello viewers, it is unfortunate that our secret
  fraternity have become what most people now
  use as there aim of getting money, I would say
  sorry to those who have falling to the once who
  claim of being an agent of our secret fraternity
  called Illuminati, any Illuminati member who
  doesn't show you his or her identity card is a
  fake and besides avoid those claiming a real
  agent on facebook there is no real agent on
  facebook due to the issue of fraudulent. The
  Illuminati is mainly from Egypt and Kenya, and
  note that our present head office is now in USA,
  it is no longer in UK again due to the fraudulent
  that are now existing there. there are only five
  agent which was recently send to Nigeria to
  establish the church of Lucifer over here. And
  the other thing is that we the real Illuminati are
  scarce and very hard to identify , you can only
  identify us with our email address and our head
  office cellphone number you can also whatsapp, which is +14844882381
  and our email ID which normally include "666" on
  it, and please for those who haven't yet be
  scammed and are willing to join, please be
  careful cos there are alot of fraudsters and so
  many imposter now who claims they are real. So
  now I will want those who are interested to hit
  this email address :illuminatisolut
  ionworld@gmail.com for the link on how to join
  our fraternity or hit us a message on our
  whatsapp with this number +2347010774231 for
  quick conversation on how to start. And there
  are still alot of fraudsters on whatsapp now and
  please you shouldn't add anyone on facebook or
  email any how, make sure you are terrified with
  it before you make any attempt, so be careful
  and also please beware of fraudsters..

  ReplyDelete
 50. Hello every one i want to share my testimony on how i belong to illuminati member, a friend of mine that always give me money because he was very rich, one day he said he is not going to give me fish that he is going to teach me how to fish, so i was very happy, i never new he was a member of illuminati in all my life will have spend together! so i was initiated to the illuminati world i receive 2,000,000 US DOLLARS instantly in my Bank Account for me to start a new life with i have been hearing about illuminati there is no human sacrifices needed i only pay for the items for my initiation, there are many more other benefits you stand to gain and few days i was awarded a contract worth of millions of Dollars, in my business am now the one that give money out before it was heard,so if you are interested to be a member contact me now on whatsapp +2348139568891

  ReplyDelete
 51. It is a well-known fact that Illuminati consist of Multi Millionaires,
  Billionaires who have major influence regarding most global affairs,
  including the planning of a New World Order. Many world leaders,
  Presidents, Prime Ministers, royalty and senior executives of major Fortune
  500 companies are members of Illuminati. join a secret cabal of mysterious
  forces and become rich with boundless measures of wealth in your company or
  any given business, the great Illuminati can make everything possible just
  contact : illuminati666official@gmail.com or WhatsApp +1(863)693-9739 EL
  IAI LEXION Thaddeus Iam Vice-President of Citizen Outreach THE ILLUMINATI
  ORGANIZATION

  Do not hesitate to contact us by WhatsApp.

  Whatsapp: +1(863)693-9739
  Email : illuminati666official@gmail.com

  BEWARE OF SCAMMERS, THERE IS NO SUCH THING AS REGISTRATION FEE AND YOU MUST
  BE ABOVE THE AGE OF 18YRS.
  THANKS

  ReplyDelete
 52. Welcome to brotherhood Illuminati where you can become
  rich famous and popular and your life story we be change
  totally my name is Dan Jerry I am here to share my
  testimony on how I join the great brotherhood Illuminati
  and my life story was change immediately . I was very poor
  no job and I has no money to even feed and take care of my
  family I was confuse in life I don’t know what to do I try all
  my possible best to get money but no one work out for me
  each day I share tears, I was just looking out my family no
  money to take care of them until one day I decided to join
  the great Illuminati , I come across them in the internet I
  never believe I said let me try I email them.all what they
  said we happen in my life just started it was like a dream to
  me they really change my story totally . They give me the
  sum of $1,200,000 and many thing. through the Illuminati I
  was able to become rich, and have many industry on my
  own and become famous and popular in my country , today
  me and my family is living happily and I am the most
  happiest man here is the opportunity for you to join the
  Illuminati and become rich and famous in life and be like
  other people and you life we be change totally.If you are
  interested in joining the great brotherhood Illuminati.then
  contact him +2348106618681 or for more information +1(705)8062021
  email:illuminatibrotherpowerful@gmail.com or you need my assistance
  email:danjerry04@gmail.com...

  ReplyDelete
 53. It is a well-known fact that Illuminati consist of Multi Millionaires,
  Billionaires who have major influence regarding most global affairs,
  including the planning of a New World Order. Many world leaders,
  Presidents, Prime Ministers, royalty and senior executives of major Fortune
  500 companies are members of Illuminati. join a secret cabal of mysterious
  forces and become rich with boundless measures of wealth in your company or
  any given business, the great Illuminati can make everything possible just
  contact : illuminati666official@gmail.com or WhatsApp +1(863)693-9739 EL
  IAI LEXION Thaddeus Iam Vice-President of Citizen Outreach THE ILLUMINATI
  ORGANIZATION

  Do not hesitate to contact us by WhatsApp.

  Whatsapp: +1(863)693-9739
  Email : illuminati666official@gmail.com

  BEWARE OF SCAMMERS, THERE IS NO SUCH THING AS REGISTRATION FEE AND YOU MUST
  BE ABOVE THE AGE OF 18YRS.
  THANKS.

  ReplyDelete